2009 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Pasiruosimas kitai savaitei


USD/JPY trendas kylantis, tai daugiau poziciju ziuresiu longui, nors fib ir s/r duoda gerus iejimus short

USD/CHF kaina rangina. Dieniniai s/r.


NZD/USD, kaina kanale. Bando istrukti. Scenarijus: break outas, pullbackas.

GBP/USD Kaina istruko is seno kanalo zemyn, patikrino ir up. Tiketina, kad atsoks nuo kanalo virsaus ir i kanalo viduri ar apacia.


EUR/USD kaina mazajame kanale kyla, siaip rangina. Visos linijos galimi apsisukimai ar atsokimai.


EUR/GBP bande gryzti i sena kanala. Naujas kanalas irgi zemyn, nors kiek per staigus, galimi atsokimai. Bei isejimas is kanalo, pelno taskai kaip ir pasiekti pagal APF teorija. Situacija kiek keblina 50 - 61 fib atsitraukimai nuo didziojo judesio.


AUD/USD kaina zemutiniam kanale, bando istrukt. Scenarijus: break outas, pullbackas.


GBP/JPY kaina graziai juda kanale, galimas atsokimas nuo sieneles, imsiu short 151.50

2009 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Ketvirtadienis

Back to the game!EUR/USD stebejau diena, bet platformos net nesijungiau, toli mano s/r buvo, vakare gryzes radau katik paliesta, surizikavau ir iejau jau kainai pajudejus 10 pipsu, leistina riba :) greitus tp paemiau +10pip, del siandienos istorijos su s/r lygiais, kaina pajudejo reikiama linkme, paemia dalinius pelnus, papildziau prie antros rodykles, kaina pradejo maltis vietoje, isejau su antru treidu ant 0, o visa uzdariau +50


AUD/USD ta pati situacija, dieninio grafiko s/r, dalini tp paemiau labai nepalankioje pozicijoje, nes eu jau buvo sujudejes +20, o cia +6. Nors kitus tp atlikau gana tiksliai, papildizau pozicija, kaina konsolidavosi, bei rode zenklus kilti, uzdariau +25 pagrindini, bei -7 papildyma.

Dienos reziume +80 lengvu pipsu.

2009 m. kovo 30 d., pirmadienis

Pirmadienis

Pasiemu siokias tokias atostogas nuo FX, pastebejau, kad po preitos savaites nuotykiu, nebe taip treidinasi. Atsirado delsimas, bei per velus iejimai. Siandiena paskalpavau GU, tikejausi vienu metu kilimo i virsu, kitu kritimo. Pasiemiau abiejais atvejais savo dali, bet kaina konsolidavosi tuo metu, tai uzdariau viska. Be to, NFP savaite, ramuma :)
Sporta pakinkysiu i vezias sia savaite.

Geros prekybos!