2009 m. gegužės 22 d., penktadienis

USD/CAD

Nera pirkeju, uzdariau pozicijas

USD/CAD


USD/CAD long @1.1213 paemiau 1/4 +36pip ir papildziau 1/3 @1.1233 SL pagal aplinkybes

Pamoka


Vakarykstis treidas gavo sl ..850
Kainavo gana daug, bet emociju jokiu. Maciau signala, interpretavau klaidingai (ieskojau priezasties interpretuoti pagal save).
Leidau minusui dideti, neemiau pelno.

2009 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

2009 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Pavyzdziai



Nuostabus siandienos pavyzdziai su "profesionaliais" pinigais. Matosi, kaip kainai klylant didieji ieina. Kainai atsitraukus, ji ima kilti be didziuju pagalbos, nuimami SL. Taip sudaromas vaizdas, kad kaina tik kils ir kils, kad uz tu kilimu sedi dideli pinigai, kai viskas yra priesingai.

EUR/JPY ir GBP/USD

EUR/JPY pasirinko 129.70 lygi longams, mano orderis nepaliestas ir jau atsauktas.
GBP/USD dabar mano akiratyje, su didelem volume reiksmem. Tiesa, ne tokiom didelem, kokios buvo sausio menesi, bet didesnem, nei vakar. Vadinasi pinigai atejo i rinka. Esu dabar shorte nuo 1.5658(h1 uzdarymo zvakiu sena resistance), bei dar mazesniu shortu tiek zemiau, tiek auksciau. Kaina kyla dabar beveik be volume nenoreciau manyti, kad sie lygiai profesonaliems investuotuojams atrodo patrauklus pirkti, todel laukiu judesio zemyn.

GBP/USD ir EUR/JPY


GBP/USD siaip laukiu keliones i virsu iki 1.5610 ar auksciau, todel pildysiuos longams prie break outo tasko. 50% fib truputi zemiau uz pazymeta galima apsivertimo range, nemanau vis del to, kad pasieks 50% fib, gana daug supporto siame sektoriuje matosi.

EUR/JPY irgi longas stovi. Kaip ALG savo video ir minejo, EUR/USD dar yra vietos plestis i virsu iki 1.3740. Lauksiu leto retracement iki mano lygio, nors kaina gerai supportinta ties 129.80, rizikuot nenoriu, ziuriu i paskutine banga ir imsiu ties pazymeta linija.

2009 m. gegužės 19 d., antradienis

GBP/USD

Visi vakaryksciai treidai gavo SL.
Siandiena GU ziuriu tiek long, tiek short pazymetuose lygiuose.

2009 m. gegužės 18 d., pirmadienis

AUD

Siandiena "sekmingai" shortinau AUD/USD bei AUD/JPY.
Dabar atviros pozicijos:
AUD/USD short 0.7665
AUD/JPY short 73.85

2009 m. gegužės 17 d., sekmadienis

Pastebejimas


Ziuredamas grafikus siandiena ir tikrindamas nauja info. Radau viena gera, bet specifini atradima. Nakti esant mazam range galima paziureti protingu pinigu judejima ir taip sudaryti s/r linijas, kuriose protingi pinigai vel gali pastumti kaina.