2009 m. gegužės 20 d., trečiadienis

EUR/JPY ir GBP/USD

EUR/JPY pasirinko 129.70 lygi longams, mano orderis nepaliestas ir jau atsauktas.
GBP/USD dabar mano akiratyje, su didelem volume reiksmem. Tiesa, ne tokiom didelem, kokios buvo sausio menesi, bet didesnem, nei vakar. Vadinasi pinigai atejo i rinka. Esu dabar shorte nuo 1.5658(h1 uzdarymo zvakiu sena resistance), bei dar mazesniu shortu tiek zemiau, tiek auksciau. Kaina kyla dabar beveik be volume nenoreciau manyti, kad sie lygiai profesonaliems investuotuojams atrodo patrauklus pirkti, todel laukiu judesio zemyn.

2 komentarai:

  1. Juliau, sakyk, juk longai dabar turetu karaliauti :) ta prasme po kazkokio kritimo, bet atrodo kazkas rimto vyksta jei taip viskas uzkilo :)
    ar sakai ne?
    provokuoju :):)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano nuomuone cia viskas uzkilo del kokiu tai pensiju fondu ar panasiu pastovia alga gaunanciu ir didelius pinigus operuojanciu kvailiu bukuma. Jie perka, nes ju bosas taip pasake "pirk, ko lauki, matai, kad kyla", profesionalus pinigai viska shortina. Paziurejus i volume, tai protingi pinigai viska shortina. Tik skirtumas tas, kad jie neturi sl ir jie shortina, kol nebera pirkeju, milijardams ieiti i rinka nepastebetiems galima tik per tokias bangas.
    Karaliauja longai kaip sakai pas trendo megejus. Kaip zinia, kad kai tik nustatai trenda, jis baigiasi :)

    AtsakytiPanaikinti