2009 m. kovo 17 d., antradienis

Antradienis GAP'ai

Siandiena skalpavau, nieko rimto. Uztat patyrinejau Gap'us:


Cia pavtzdys is EUR/JPY Penktadieni kaina krenta, atsidarius sekmadieni su gapu. Dazniausiai gapo virsune, kai gapas yra i virsu, buna supportu, todel galima drasiai deti buy pavedima skalpui bent jau 30pipsu tp, sitame pvz buvo +100pipsu, reik paziuret istorinius duomenis kiekvienai porai skirtingi TP. Drasiai galima deti limit orderi tokiais atvejais.
Veliau, gapo padaryt virsune tampa resistance, geras iejimas skalpui. Bei siame pvz buvo geras resistance po gapo padaryta virsune.


Kitas pvz buvo ant NZD/USD Cia parodytas "naujoku" gapas, kai kaina eina penktadieni i apacia ir pardavejai galvoja, kad kaina ir toliau kris pardavineja. Is tiesu, rimti treideriai iesko vietu ieiti i neproporcingai kritusia pora. Apacia galima atrasti, paziurejus i kaire (grafike nera) ir suradus spikus i apacia, kazkur ten ir reiketu pirkti. Velgi, gapo virsune yra geras resistance. Grafike apacia suveike kaip supportas short treide. Penktadienio gapo sukelejo virsune taip pat suveike kaip resistance.



Profesionalus Gapas buna tada, kai kainai kylant penktadieni, sekmadieni gaunas gapas zemiau ir atvirksciai kainai krentant. Siaip is mano asmenines pozicijos nera labai didelio skirtumo kur kaina atsidaro, uzsidaro, koks cia gapas. As ziuriu, kad kaina pasiektu penktadienio uzdaryma ir ieinu priesninga kryptimi is ten su maza rizika. Skalpui.

Pagal tikraja teorija, reiketu ziureti "naujoku" gape kainos palietimo kokio tai S/R ir atitinkamai eiti priesingai, nes kaina buvo uzkelta vien paciu penktadienio kilimu.
"profesionaliam" gape reiketu palaukt, kol kaina ateis iki penktadienio uzdarymo kainos ir nuo ten treidinti. Tiketina, kad kaina seks i ta puse, kur ir gapas buvo atidarytas.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą