2009 m. kovo 20 d., penktadienis

Penktadienis

Priešingai, nei preitas penktadienis, šis buvo įspūdingas, su daug judėjimo. Savaitė pliuse +6% 161 pipsas. Mėnesis pipsais pliuse, bet dėl sandorių dydžių skirtumų, bei dalinių nusiiminėjimų prekybos metu mėnesio balansas -1% +2pipsai . Kita savaite minimalus planuojamas pelnas +10% bei didinsiu sverto dydi.
EUR/USD Matome, kaip kaina gerbia kanala, taip pat suformavo antraji. Rodyklės rodo mano įėjimus, kryžiukai išėjimus. Pirmas kryžiukas, pelno paėmimas iš vakar sandorių, ivykdytas naktį. Dalį ryte paemiau, rankiniu būdu, nepažymejau. Pagrindinio judesio zemyn iejimas buvo nustatytas su koreliacija tarp kitu poru, bei dviguba virsune trisdesimties sekundžių grafike. Viski kiti, s/r lygiai.
Pirmadienį norėčiau matyti judesį į apačią, su šuoliu atgal iki siandienos pasipriešinimo arba kanalo zemutines linijos.

USD/JPY pirmuosiuose kryžiukuose išėjau iš vakarykščių sandorių. Kanalo sienos buvo pratestuotos ir atsispirta į viršų. Įejimo priežastis buvo s/r lygis. Tiesa, įėjau su mažu sandorio dydžiu, nes stambesnis pavedimas, buves zemesniame s/r lygyje liko nepaliestas.
Tikiuosi judesio į viršų su s/r tikrinimais.

USD/CHF Įėjau dėl s/r, viršutinis įėjimas buvo padarytas kvailai, dėl pullbacko, tikintis didesnio kainos judejimo, bet sekantis pasipriesinimo lygis buvo arciau, jo ir nepastebejau. Atsoko kaina iki supporto kaireje, raudona liinija. Ten dar paemiau. Kainai vel apsisukus pardaviau tik pries iejima visus suandorius. Virsutinis buvo uzdarytas plius penki ar panasiai pipsu, nenorejau rizikuot su tokiu ausktu iejimu. Liuksas, kur parodytas, geras iejimo taskas, kuri buciau paemes, jei buciau stebejes grafika.

Stebejau ir USD/CAD, bet pagrindine pozicija nebuvo paliesta, labai saugu ir zema iejimo taska buvau pasirinkes. Kaina pasirinko aukstesni s/r.
Priminimas ateiciai: jei nuo s/r atsispirta viena syki ir antra syki bandant, atsoka - iseik is pozicijos, lauk naujų s/r tikrinimų jau kitoje pusėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą